Març a La inexplicable

Dissabte 4 de març, 12h: Dones al Metal. Selecció musical a càrrec de Kristina Vega, metal vocal coach i cantant de metal de les bandes Cobra Spell, Serapis Project, Born In Exile. I com sempre, música acompanyada de vermutet!

Dissabte 4 de març, 18h: “Traiciones y consecuencias. Luchas vecinales en universos de fantasia”.  Alfredo Álamo y Alister Mairon ens parlaran dels seus llibres La vieja sangre i Círculo de traición, respectivament. També ens acompanyarà Hugo Camacho, editor d’Orciny Press.

Dijous 9 de març, 19h: sessió del cicle de novel·la gràfica, Novel·la gràfica i memòria democràtica. Amb Lilianna Marín de Mas, gestora cultural, comissària i llibretera.

Dissabte 11 de març, 12h: activitat infantil 8 de març. Explicarem contes de dones valentes, llestes i extraordinàries. I farem una manualitat floral amb la nostra veïna Anna by Flowers. Cal inscripció. 10€ per infant (material inclòs)

Dissabte 11 de març, 12h: cine-fòrum El sueño eterno. Mirarem la pel·lícula de Howard Hanks i parlarem del llibre del mateix títol de Raymond Chandler. No cal haver vist la pel·lícula ni llegit el llibre per assistir-hi. L’Andrew Rothwell, professor de cinema, ha preparat una sessió apta per a tothom!

Dimecres 15 de març, 19h: Club de lectura Dones inexplicables. Comentarem Arquitecturas inquietantes. Antología de relatos de cases encantadas, editat per Rosa María Díez Cobo. Ens acompanyarà l’escriptora Gemma Solsona, autora del relat Casa volada, inclòs a l’antologia. I des de Madrid, via internet, l’editora Rosa María Díez Cobo. Coordinat per Alicia Ferrer.

Dimarts 21 de març, 19h: Club de lectura 78, Galileu Road. Comentarem Nosaltres en la nit, de Kent Haruf. Coordinat per Alicia Ferrer.  

Dijous 23 de març, 19h: xerrada amb la historiadora de l’art Alma Reza. Parlarem de París era mujer, d’Andrea Weiss i de diverses antologies d’escriptores, fonamentals per a rescatar, conèixer i difondre la creació femenina.