Novembre a La inexplicable

Dissabte 12 de novembre, 12h: 3a sessió del cicle Dones insòlites. Vermut literari amb Susana Vallejo, autora de Nueve días en el jardín de Kiev i veïna i amiga de La inexplicable. El petit Sergei descobreix un jardía al centre de la ciutat. Allà coneix la Tatiana, una nena de la seva edat, i el guardià del jardí, que cada dia li relataran un conte. Un llibre optimista per a tots els públics.

Sukkwan Island - 1

Dimarts 15 de novembre, 19h: Club de lectura 78, Galileu Road. Comentarem Sukkwan Island, de David Vann (Empúries). Amb Alicia Ferrer. El debut literari de Vann va guanyar el premi Llibreter 2011 amb una història dura sobre un pare i un fill de tretze anys que gairebé ja no es coneixen. Un temps de retir a l’Alaska freda i ferèstega que no oblidareu mai.

Dimecres 16 de novembre, 19h: Club de lectura Dones inexplicables. Comentarem Matar el marit, de Li Ang (Males Herbes). Amb Alicia Ferrer. Ang es va basar en un fet real ocorregut al Shanghai dels anys 30 per escriure aquesta novel·la sobre l’assassinat del marit per part de la seva esposa maltractada. Un llibre dur però necessari.

Dijous 17 de novembre, 18.30h: Club de lectura Mons insòlits. Comentarem Yo, Henry, de Naomi Gibson (Minotauro). Amb Raquel Martínez. La Lydia és una experta en informática i tecnologia i treballa per crear la intel·ligència artificial perfecta, el company perfecte. Però en Harry no serà tan perfecte… Ciència ficció, tecnologia i relacions personals, quina bona mescla!

Dissabte 19 de novembre, 12h: Festa del 5è aniversari de La inexplicable!! Tindrem llibres, cerveseta, música amb DJ Sueco Loco & son… Volem celebrar aquests cinc anys amb vosaltres, perquè sense vosaltres no haguéssin estat possibles!!!

Dissabte 26 de novembre: durant tot el dia estarem a la mostra de comerç al carrer, al c. Joan Güell, organitzada per l’Eix Comercial Sants – Les Corts. I a les 18.30h, a la nostra carpa, contacontes infantil! Vindreu a veure’ns, oi?