Activitats inexplicables – Setembre 2022

Dimecres 14 de setembre, 18.30h: presentació de Junil a les terres dels bàrbars (Club Editor), amb el seu autor Joan-Lluís Lluís a la Biblioteca Vapor Vell. Ens parlarà de la Junil, les seves aventures, Ovidi, la traducció i un munt de coses més!!

*Activitat organitzada per Òmnium Cultural

Dijous 15 de setembre, 18.30h: Club de lectura Mons insòlits. Dinamitzat per Raquel Martínez, comentarem Aves extintas, de Simon Jimenez (Minotauro). Una primera novel·la que és una space òpera que utilitza el gènere de la ciència ficció per plantejar qüestions antropològiques i socials en un món futur marcat per la incapacitat dels humans de preservar el seu propi planeta.

Dimarts 20 de setembre, 19h: Club de lectura dels dimarts. Comentarem 84, Charing Cross Road, d’Helene Hanff (Anagrama). Amb Alicia Ferrer. Una deliciosa novel·la epistolar entre l’autora i el propietari d’una llibreria londinenca a partir del 1949.

Dimecres 21 de setembre, 19h: Club de lectura Dones inexplicables. Comentarem 84, Charing Cross Road, d’Helene Hanff (Anagrama). Amb Alicia Ferrer.

Dijous 22 de setembre, 19h: Primera sessió del cicle “Dones insòlites”, amb l’escriptora Gemma Solsona.

Comencem el primer dels nostres cicles trimestrals amb l’escriptora Gemma Solsona, que ens parlarà de cases encantdes, boges de l’àtic i arquitectures inquietants. I ho farà a través de les obres d’escriptores com Layla Martínez, Daphne du Maurier, Charlotte Perkins Gilman i moltes altres.