Clubs de lectura març 2022

Nou mes, noves sessions dels clubs de lectura inexplicables!

Dimarts 15 de març, a les 19h: Sense nom.
De la mà d’Alícia Ferrer, i amb la presència de l’autora Gemma Solsona Asensio, comentarem Blancogramas, editat per InLimbo Ediciones. Un llibre de contes blanquíssims, inquientants, insòlits.

Dimecres 16 de març, a les 19h: Dones inexplicables.
Parlarem de Lena al descobert, de Carolina Montoto, editat per Editorial Les Hores. Comptarem amb la presència de l’editoria Maria Sempere i de l’autora, amb qui compartirem impressions sobre aquesta novel·la en què una dona de 50 anys fa balanç de la seva vida.

Dijous, 17 de març, a les 19h: Mons insòlits.
El nostre club de ciència ficció i fantasia, coordinat per Raquel Martínez, s’endinsarà en Normal, una novel·la de Warren Ellis editada per Males Herbes sobre el psiquiàtric on van a parar les persones afectades per la malaltia de comprendre que el futur pinta força negre.

Dimecres, 23 de març, a les 17.30h: Peixos voladors.
Amb el jovent de 1r i 2n d’ESO parlarem de Caminant junts per la lluna, de Pep Prieto (L’Altra Tribu). Un estiu a Altafulla, un grup de joves, el poble, la infantesa que comença a quedar enrere, l’adolescència que comença…