1 de febrer, 12h. Taller infantil ‘El Sol i els planetes’ amb l’autora Patricia Geis

A partir del llibre El Sol i els planetes, l’artista Patricia Geis ha preparat un taller encaminat a entendre de quina manera els moviments de la Lluna, la Terra i el Sol provoquen el dia i la nit, els mesos, els anys, els eclipsis i les estacions. El dissabte, 1 de febrer a les 12h posarem en pràctica tots aquests coneixements i passarem una bona estona fent manualitats.

Patricia Geis

El Sol i els planetes és un llibre pop-up per als amants de l’espai, amb solapes sorprenents que contenen informació actualitzada sobre els cossos celestes, per entendre d’una forma molt pràctica i experimental com funciona el sistema solar i com en rebem els efectes en la nostra vida quotidiana al planeta Terra.

Patricia Geis és dissenyadora gràfica i ha il·lustrat nombrosos llibres per a nens i nenes. Ha guanyat diversos premis i les seves obres s’han publicat a molts països, com, per exemple, els Estats Units, França, Itàlia o la Xina.

Activitat per a nens i nenes a partir de 5 anys.