JOVENTUTS INEXPLICABLES. Grup de lectura per a joves de 13 a 15 anys

Què és?

La Gloria Arquillo  dinamitzarà, enguany, el grup de lectura pensat per al nostre jovent més inexplicable JOVENTUTS INEXPLICABLES 🤘. Després de la votació popular a les nostres xarxes socials el dedicarem als jovent d’entre 13 i 15 anys.

Cada mes triarem un llibre de literatura juvenil i el comentarem i donarem la nostra opinió i escoltarem la de la resta de companyes i companys. En algunes sessions ens acompanyaran els propis autors per debatre amb el jovent la temàtica del llibre.

En aquest grup no només llegirem novel·la ja que volem obrir el ventall de gèneres ( novel·la gràfica, no ficció…) i de diferents temàtiques (fantasia, basats en històries reals, humor, feminisme, moviments socials,…)

Comptarem amb la col·laboració i complicitats de petites editorials que tracten amb cura els seus catàlegs incloent títols de literatura juvenil com L’altra tribu , entre d’altres.

Quan?

Sessió mensual de gener a juny

Quart dimarts de mes de 18.30h a 20h

Preu

Curs complet de gener a juny: 50€ (sessió a 8,30€)
Sessions soltes: 10€/sessió

Inscripcions

Si vols més informació o inscriure’t al curs truca’ns al 931 378 112, escriu-nos a hola@lainexplicable.cat o vine a veure’ns a la llibreria i t’ho explicarem.

Places limitades

Programa

GENER Dimarts, 28 de gener. Aristòtil i Dante descobreixen els secrets de l’univers de Benjamin Alire Sáenz. Editat per L’altra Tribu

FEBRER Dimarts, 25 de febrer

MARÇ Dimarts, 24 de març

ABRIL Dimarts, 28 d’abril

MAIG Dimarts, 26 de maig

JUNY Dimarts, 23 de juny (pendent de canvi de data amb motiu de la revetlla de Sant Joan)