20 de novembre, 19h Dones Inexplicables amb ‘Satèl·lits’ d’Elisenda Solsona

Elisenda Solsona ens acompanyarà a la nova sessió del Grup de DONES INEXPLICABLES a càrrec d’Alma Reza on comentarem el seu llibre Satèl·lits, editat per Males Herbes.

Satèl·lits una nit, sense avís previ, la lluna no surt. Sota aquest cel inesperat transcorren les vuit històries íntimes sobre separacions i retrobaments, narracions prenyades d’una bellesa estranya en què no hi manca el punt de fuga màgic. Històries com la dels amants que es busquen per una estació d’esquí abandonada durant la nit més fosca, o la del nen albí que espia el cel amb el telescopi del seu veí; com la de la noia a qui totes les amistats li recomanen que se separi, o la del primer sopar a casa els pares de la parella, una família amb uns rituals pertorbadors. Són contes que assenyalen la incomprensió mútua com l’escull amb què topen, una vegada i una altra, les relacions humanes.

Més informació de DONES INEXPLICABLES. Grup de lectura d’autores