26 d’octubre, 12h. Activitat infantil. Sessió de contes El nostre veïnat

El matí del dissabte, 26 d’octubre parlarem del nostre veïnats amb una sessió de contes dels llibres d’Hélène Lasserre i Gilles Bonotaux, Meravellosos veïns i A cals veïns, tots dos editats per BiraBiro.

Amb Meravellosos veïns descobrirem la vida d’un barri que es transformava amb l’arribada de nous veïns.  Pingüins que arriben, la senyora pop que se’n va, un arbre que creix per la finestra, un drac que es convida a casa de les seves parentes, les serps, una ovella que vola sobre una escombra màgica, un estruç que balla, un gos Pare Noel, lleons aristòcrates, fantasmes i una bruixa… Tot això alegra la fantàstica vida quotidiana dels meravellosos veïns.

Més tard entrarem A cals veïns per veure com viuen, què fan… Un cant a la diversitat, la convivència i la tolerància. Una família de llops en moto, unes vaques ecologistes, un porquet fotògraf, unes cigonyes sobre la teulada, uns cocodrils cambrers, uns elefants melòmans, una girafa i fins i tot un pop que teixeix uns petits barrets per als peixos… Tot això capgira una mica la vida tranquil·la i ordenada dels seus veïns les ovelles.

Interior de Meravellosos veïns

Podeu llegir les ressenyes que en Jaume Centelles fa al seu blog d’aquests dos fantàstic llibres

Meravellosos veïns, un àlbum alegre sobre la gentrificació i els nouvinguts

«A cals veïns», diversitat, convivència i tolerància