25 d’octubre, 19h. Presentació d”Endo’ de Francisco Jota-Pérez

El divendres, 25 d’octubre a les 19h, l’escriptor i editor d’Orciny Press, Francisco Jota-Pérez presentarà la seva darrera novel·la Endo acompanyat per Sabrina Rodriguez, artista i docent.

Tots els llocs tendeixen al canvi, per més que les seves forces vives s’hi oposin. I la petita ciutat costanera de Vilanova i la Geltrú no és una excepció. L’arribada d’un desconegut inesperat, criatura mítica que només existeix per tal que no existeix, obliga que dotze dels habitants del municipi i els seus voltants es transformin en arquetips i que les seves accions operin al seu torn modificacions dràstiques sobre la naturalesa essencial de la ciutat . Perquè cap força viva pot res contra la força cega del canvi.

Endo és un zodíac psicodèlic que explica la història alternativa i circular de Vilanova i la Geltrú a través dels seus fantasmes i dóna veu a les llegendes i ansietats del territori perquè aquestes ho recreïn a la seva imatge i semblança, el reencantin i donin llum a un lloc diferent, nou, terrorífic i bell.