FEMINISTES (IN)EXPLICABLES. Lectura de textos feministes

Què és?

Som inexplicables i feministes, ho reivindiquem i això queda palès en el nostre catàleg i les activitats que organitzem. Visibilitzem autores a qui la història ha menystingut, ignorant-les als cànons oficials i continguts educatius, qüestionant la seva autoria o la qualitat de les seves obres pel simple fet de ser dones.

Creiem i militem en la lluita feminista perquè queda molta feina per fer. Des de l’àmbit cultural tenim l’oportunitat de contribuir a canviar les coses. Creiem en el poder dels llibres per obrir la ment de les persones, ampliar horitzons i qüestionar idees preconcebudes.

Juntes som més fortes, i aquesta sororitat és la que volem reivindicar en aquest grup de lectura, de la mà de Míriam Cano,  en el que ens endinsarem en la lectura de textos feministes.

Ens acompanyen autors i autores, traductors, activistes de la lluita feminista, editores…

Quan?

Sessió mensual de novembre a juny

Tercer dijous de mes de 19.30h a 21h

Inici del curs dijous, 21 de novembre de 2019

A càrrec de

Míriam Cano, Poeta i traductora

Preu

Curs complet de novembre a juny: 60€ (sessió a 7,50€)
Curs complet de gener a juny: 50€ (sessió a 8,30€)
Sessions soltes: 10€/sessió

Inscripcions

Si vols més informació o inscriure’t al curs truca’ns al 931 378 112, escriu-nos a hola@lainexplicable.cat o vine a veure’ns a la llibreria i t’ho explicarem.

Places limitades

Programa
  • NOVEMBRE Dijous, 21 de novembre de 2019, 19.30h. Follem? de Bel Olid. Editat per Bridge

  • FEBRER Dijous, 20 de febrer de 2020. Els argonautes de Maggie Nelson. Editat per L’Altra editorial. Amb la participació de Vanessa Moreno de L’Altra editorial.