9 d’octubre, 19.30h. Presentació de ‘Matrioshka’ de Carlton Mellick III

La propera parada de l’Orciny on tour d’Orciny Press  serà a La inexplicable el proper dimecres 9 d’octubre a les 19.30h, per presentar Matrioshka de Carlton Mellick III. Ens acompanyaran Hugo Camacho i Francisco Jota-Pérez, editors d’ Orciny Press.

A Matrioshka, Benjamin Hammond està enamorat d’una nina russa anomenada Ynaria. Però aquesta no és una joguina de fusta, sinó que és membre d’una subespècie humana anomenada matrioshka que té una anomalia una mica peculiar: dins d’ella viuen diverses persones més.

Tot just existeixen les relacions entre humans i matrioishkes, i tant els amics de Benjamin com la família de Ynaria s’oposen frontalment a la relació. La seva única opció, si volen casar-se, és sotmetre a la Prova, una tradició matrioshka consistent en què la parella s’aïlli durant dies per tal que totes les seves capes internes es coneguin entre si.

Què passa si a Benjamin no li agraden les altres personalitats de Ynaria? I si resulta que són massa diferents? I si ni tan sols són dones? I si …? La seva única sortida és que ell s’enamori de totes i cadascuna d’elles.

L’autor de La casa de las arenas movedizas ens presenta una terrorífica comèdia romàntica com només ell és capaç de crear. No en va Carlton Mellick III està considerat el rei del bizarro.