7 de juny, 18h Activitat infantil amb ‘Ara som gegants. Una cançó contada de Joan Dausà’

El divendres, 7 a la tarda les escriptores i editores de Nanit Editorial vindran a La inexplicable acompanyades de la Jorgina Juvé la il·lustradora de Ara som gegants per explicar-nos aquesta cançó-conte i jugar amb les il·lustracions de la Jorgina.

Ara som gegants és un conte basat en la cançó homònima de Joan Dausà. Una cançó contada que es basa en la idea que el valent no és aquell que no té por sinó el que la intenta vèncer.

A l’editorial Nanit, converteixen les cançons en contes per apropar-les als infants i fer-los arribar els missatges que amaguen. Per això, de les lletres en fan històries, per a que poder-les compartir i  gaudir-les amb la kanalla.

Fins ara han editat  Compta amb mi. Una cançó contada de TxarangoBon dia. Una cançó contada d’Els Pets.