27 de juny 19h, Grup de lectura Ciència ficció i fantasia amb ‘Relojes de hueso’ de David Mitchell

Relojes de hueso de David Mitchell, és la lectura triada per Susana Vallejo per a la darrera sessió del curs de CIÈNCIA FICCIÓ i FANTÀSIA d’enguany.

David Mitchell aconsegueix amb  Relojes de hueso una brillant fusió de gèneres literaris on dóna veu a una infinitat de grans personatges, en un trencaclosques magistral fet de fils que s’entrecreuen al llarg de les dècades.

Després d’una baralla amb la seva mare, Holly fuig de la seva llar. Mentre s’endinsa en terres angleses, una estranya es creua en el seu camí i li demana asil, una petició a la qual l’adolescent accedeix sense ser conscient del seu significat. Tot d’una, les estranyes visions i veus que l’aguaitaven de nena tornen a perseguir-la i alteren el seu món fins a adquirir una aura de malson. A això s’afegirà la traumàtica desaparició del seu germà petit, un nen inquietant amb una intel·ligència inusual. Passaran molts anys abans que Holly entengui què va passar aquell cap de setmana.

Finalista del prestigiós premi Man Booker, guardonada amb el Fantasy World Award 2015 i un dels millors llibres de l’any segons The New York Times, Time, Entertainment Weekly, The Ophra Magazine, NPR i l’American Library Association.

En aquest enllaç pot començar a llegir el primer capítol del llibre.