Sant Jordi Inexplicable: Horaris i comandes

La festa que més ens agrada del món ja torna a ser aquí. Celebrem el nostre segon Sant Jordi i ho fem amb horaris especials.

Obrim divendre, 19, dissabte, 20 i dilluns de pasqua, 22 de 10h a 4h i de 16.30h a 20.30h per si voleu avançar les vostres compres.

El dia de Sant Jordi, dimarts 23 d’abril, us esperem a la llibreria de 9.30h a 21h (no tanquem al migdia). Però també sortim al carrer i podeu venir a fer les vostres compres a la parada que instal·larem a la Plaça de Sants – Joan Güell (sortida metro L5) de 10h a 21h.

Al costat de la parada, de 16.30h a 19h tindrem un espai de lectura per a infants a càrrec de Tata Inti, amb una carpa, coixins… per a que es possin còmodes i gaudeixin d’una estona de lectura a l’aire lliure. A les 17h les companyes de la Trama, entitat de l’Economia Solidària dedicada a la dinamització cultural i la sensibilització social, vindran a explicar-nos contes amb el seu espectacle El viatge al món dels contes!

Avanceu les vostres comandes de Sant Jordi!

Si veniu els dies previs a la diada, us podrem portar els llibres que ens demaneu si no els tenim, us podrem fer recomanacions, us embolicarem els llibres amb cura i si no us els voleu endur us els reservem fins el dia de Sant Jordi!

Podeu fer-nos les comandes:

  • Escrivint-nos un correu a  hola@lainexplicable.cat
  • Trucant-nos per telèfon al 93 137 81 12
  • O veniu a veure’ns a la llibreria

Us animem a compartir amb nosaltres les vostres recomanacions, compres i anècdotes de Sant Jordi fent servir el hastag #SantJordiInexplicable a les xarxes socials.