Aquest mes d’abril també participem a…

A més de les activitats a la llibreria aquest mes participem a altres activitats dels barri. Perquè treballem en xarxa. Perquè #SomSants.

El dijous, 4 d’abril a les 19h, estarem a la presentació del llibre …Y ahí lo dejo. Crónica de un proceso amb Gonzalo Boye. L’autor conversarà amb en Jaume Asens, tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i Blanca Rosa Roca, directora de Roca editorial que és qui ha editat el llibre.
L’acte està organitzat per Roca editorial, el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i el districte de Sants-Montjuïc i tindrà lloc al centre cívic Cotxeres de Sants

Dimecres, 10 d’abril a les 19h, participem a la sessió que la Biblioteca Vapor Vell ha organitzat per a presentar al veïnat una tria de lectures per aquest Sant Jordi.

La inexplicable junt amb les altres llibreries del barri, La ciutat invisible i Barra/Llibre farem una tria entre les centenars de novetats que es publiquen per Sant Jordi. Presentarem lectures infantils i juvenils, narrativa, assaig… i explicarem perquè us les recomanem. També us donarem idees per a regalar a a la kanalla, al jovent, per els que no llegeixen o per els que ja s’ho han llegit (gairebé) tot. Us hi esperem!

Amb la ressaca del Sant Jordi col·laborem amb la comissió de festes del carrer Papin per omplir el barri de poesia.

Les poetes Míriam Cano i Anna Pantinat diran els seus versos a la Plaça Can la Mantega el dissabte, 27 a les 13h. Durant la resta del matí la comissió ha preparat altres activitats al aire lliure.