9 d’abril, 18.30h Grup de Lectures inexplicables amb ‘El temps regalat’ d’Andrea Köhler

I seguim endinsant-nos en diferents gèneres en aquest grup de LECTURES INEXPLICABLES i dediquem la sessió del mes d’abril a l’assaig. El 9 d’abril comentarem El temps regalat. Un assaig sobre l’espera d’Andrea Kölher, editada en català per Angle Editorial amb traducció de Joan Ferrarons i Llagostera i en castellà per Libros del Asteroide amb traducció de Cristina García Ohlrich.

El temps regalat és una reflexió literario-filosòfica sobre l’espera amb què l’autora alemanya ens recorda que ens passem la vida esperant: esperem l’altre, la primavera, el dinar, un whatsapp, l’arribada d’un fill i Godot. La vida és per a Kölher el que passa mentre esperem.

De manera senzilla i amb un llenguatge planer mitjançant anotacions filosòfiques, aforismes i cites literàries, El temps regalat ens fa reflexionar sobre el pas del temps i la manera en que l’esser humà ha canviat la seva percepció de l’espera.

Per l’escriptor Richard Ford «A més de penetrant i totalment original, El temps regalat és irresistible. Et fa creure que ets tan intel·ligent com el que s’hi diu. El vaig rellegir només per fer-me un regal.» 

Andrea Köhler por ©Juan Barbosa

Andrea Köhler, nascuda a Bad Pyrmont (Alemanya),  és la corresponsal cultural als Estats Units del diari suís Neue Züricher Zeitung i autora i editora de diversos llibres. Va estudiar literatura i filosofi a a Braunschweig i Friburg (Alemanya). El 2003 va obtenir el Premi de la Crítica del Llibre de Berlín. Viu a Nova York.

En aquest enllaç podeu llegir la ressenya que fa uns mesos vam publicar al nostre web.

Més informació del GRUP DE LECTURES INEXPLICABLES