26 de març, 19.30 Xerrada i presentació de ‘Nit fidel i virtuosa’ de Louise Glück ‘Corb’ de Ted Hugues

El vespre del 26 de març la poeta i traductora Núria Busquet, ens presentarà els poemaris  Nit fidel i virtuosa de Louise Glück, publicat per Edicions del Buc Corb. De la vida i les cançons del Corb de Ted Hugues, publicat per Lleonard Muntaner. que ha traduït recentment. Busquet conversarà amb la també poeta, Núria Armengol i recitaran alguns dels versos de Glück i Hugues.

Busquet també ha traduït les obres de teatre Jerusalem de Jezz Butterworth, Quatre minuts, dotze segons de James Fritz i Forat de conill, de David Lindsay-Abaire; i els poemaris Dades sobre la lluna de Dorianne Laux.  Així mateix, ha col·laborat com a traductora en l’antologia Com elles i és autora del llibre de poemes Arca mínima   i la novel·la Partícules de nucli (premi Pare Colom de narrativa, 2017). És co-organitzadora del Festival de Poesia de Cardedeu PAM! (Poesia a Manta!)