23 de març, 12h Dissabtes de Kanalla (in)explicable amb ‘Endevinacontes’

Dissabt, 23 de març jugarem a endevinar contes amb Endevinacontes de Berta Inés Concha i Virginia Donoso, (traduït al català per Dani Espresate) als nostres DISSABTES DE KANALLA (IN)EXPLICABLE acompanyades, com sempre, per en Jaume Centelles.

En Centelles ens explica que ‘La forma apaïsada d’aquest llibre convida a passar les pàgines lentament, a llegir els poemes (en principi, enigmes) i mirar d’endevinar de quin conte es tracta. Si no ho encertem, llavors podem mirar la part de sota i allà una il·lustració ens mostra mesclades dues històries, una de les quals és la que busquem.

Són trenta-dos contes coneguts, repartits en setze làmines. Al final hi ha vuit propostes de treball per continuar jugant, llegint i escrivint’

©Virginia Donoso. Endevinacontes interior
©Virginia Donoso. Endevinacontes interior
©Virginia Donoso. Endevinacontes interior

Més informació dels DISSABTES DE KANALLA (IN)EXPLICABLE (Per a infants de 7 a 9 anys)