20 de març, 19h Dones inexplicables. Grup de lectura amb Mercè Ibarz

L’escriptora Mercè Ibarz ens acompanyarà en la nova sessió del grup de DONES INEXPLICABLES, a càrrec d’Alma Reza, i ens explicarà la seva visió de les dones i les ciutats i les relacions que s’estableixen entre elles, a partir dels relats inclosos a A la ciutat en obres i Febre de Carrer, ambdós editats per Quaderns Crema.

Febre de carrer conté vuit relats en els quals la musicalitat i l’evocació es donen la mà amb saviesa i mestria. En ells, la mirada tan aviat es deté en un present que busca el secret de la seva mateixa actualitat, com s’aviva en el record, lleugerament tintat d’ironia. Una bullicia gradual de personatges, una febre que transporta al carrer i a la catarsi.

Un passeig per la ciutat, en aparença gens ocasional, dóna pas a les tres històries de A la ciutat en obres . Una visitant imprevisible, un viatger cubista i les plantes transterrades d’un umbracle. Una escala de veïns de les moltes que les restaurades façanes de l’antic ordre urbà amaguen. Dues amigues que es retroben pel carrer. Seguint desorientacions i orientacions, aquests relats corals conjuren lligams tan transformats com la mateixa ciutat. Amb sàvia habilitat narrativa travessada d’impuls poètic, Mercè Ibarz continua explorant les fronteres entre experiències del temps—el somni i la memòria, la ruptura i el retorn—, en una ciutat en obres que mostren i alhora oculten el present.

Mercè Ibarz és una de les veus més singulars de la literatura catalana.

Més informació de DONES INEXPLICABLES. Grup de lectura d’autores

Preu
Curs complet d’octubre a juny: 60€ (sessió a 6,60€)
Curs complet de gener a juny: 50€ (sessió a 8,30€)
Sessions soltes: 10€/sessió

Inscripcions
Si vols més informació o inscriure’t al curs truca’ns al 931 378 112, escriu-nos a hola@lainexplicable.cat o vine a veure’ns a la llibreria i t’ho explicarem.