12 de març 18.30 Grup de Lectures inexplicables amb ‘Haiku a Brooklyn’ amb la participació d’en Joan Vigó, l’autor

A la sessió del mes de març de LECTURES INEXPLICABLES comptarem l’escriptor Joan Vigó per comentar la seva novel·la Haiku a Brooklyn.

Haiku a Brooklyn, editada per Labreu Edicions, ens permet conèixer la peculiar vida d’A. Russell (1942 – 2013), que explica bona part de la seva peripècia vital en un escrit que no hauria d’haver llegit ningú. La d’un barceloní que als vint anys emigra a Nova York per fondre-s’hi i no sortir-ne mai més. Un relat vertebrat pels objectes d’un particular gabinet de curiositats, que configuren el pensament i la biografia d’un home de vida aparentment anodina. Més enllà de despatxar begudes en una botiga de Little Italy, en Russell protagonitza la maniobra d’ocultació d’una existència paral·lela que, amb una força sorprenent, l’empeny a culminar el seu excèntric final a Brooklyn. El relat i la plasticitat del temps s’entrelliguen en la crònica poderosa d’un artista de la seva pròpia mort. El pou íntim d’una ànima inquieta que troba en l’art la seva pàtria i l’arrel del seu significat.

Des del mes d’octubre de l’any passat i fins ejuny de 2019, en Joan Vigó, autor dels poemaris Pastor d’antenes (Labreu edicions, 2017) Cementiri d’avions (Adia edicions), és el Poeta resident de La inexplicable.

Joan Vigó. Recital presentació de la col·laboració poètica-inexplicable Poeta resident

Més informació del GRUP DE LECTURES INEXPLICABLES

Preu
Curs complet d’octubre a juny: 60€ (sessió a 6,60€)
Curs complet de gener a juny: 50€ (sessió a 8,30€)
Sessions soltes: 10€/sessió

Inscripcions
Si vols més informació o inscriure’t al curs truca’ns al 931 378 112, escriu-nos a hola@lainexplicable.cat o vine a veure’ns a la llibreria i t’ho explicarem.