25 de febrer, 19.30 Presentació i recital  ‘Decir mi nombre’ amb Lola Nieto, Blanca Llum Vidal i María Yuste

 

El vespre de dilluns, 25 de febrer, les poetes Lola Nieto, Blanca Llum Vidal i María Yuste ens presentaran el llibre Decir mi nombre . Muestra de poetas contemporáneas desde el entorno digital, recull poètic del qual en formen part, editat per Nandibú i Milenio. També comptarem amb la participació de Martín Rodríguez-Gaona, poeta,  assagista i antòleg  de l’edició. 

Al finalitzar la presentació i el recital per part de les poetes, hi haurà un torn de micro obert per totes aquelles que us animeu a dir algun poema del llibre.

Decir mi nombre . Muestra de poetas contemporáneas desde el entorno digital,és un recull de la poesia de dones que a través d’una intel·ligent i audaç ocupació de les xarxes socials, han aconseguit donar visibilitat a propostes innovadores, que concilien el risc i la solvència. Combatives, esquinçades, iròniques, mítiques, apassionades, tendres i escèptiques, els seus projectes transcendeixen els llibres i la xarxa, gestionant recitals i esdeveniments diversos, amb inusual energia i sororitat. Aquestes poetes, experimentals o subtilment respectuoses de la tradició, investiguen també l’obra i la memòria dels seus mestres o antecessores, tan llarga i injustament soterrades.

El llibre recull la poesia de Cherie Soleil , Sandra Santana, Silvia Neva, Camí Román, Uxue Juárez, Maria Sotomayor, Mònica Caldeiro, Lola Nieto, Blanca Llum Vidal, Berta García Faet, Maria Yuste, Natalia Castro Picón, Sara Torres, Emily Roberts, Gata Cattana i Yasmin C . Moreno.

Aquest recull inclou un estudi introductori, poesies i entrevistes a les poetes sobre feminisme i noves tecnologies.