9 de febrer, 12h Contacontes i taller infantil ‘Nyac-Nyac. El monstre menjallibres’ amb Les inexplciables

El dissabte, 9 de febrer a les 12h les ineplicables explicaran a la kanalla la història d’en Nyac-Nyac, el monstre menja-llibres. Després d’escoltar la seva història farem que entre tots i totes La inexplicable s’ompli de Nyac-Nyacs però vigilarem que no es mengin els llibres!

A en Nyac-Nyac li agrada mossegar-ho tot, el sabó, els dits dels peus i… els llibres! Aquest petit monstre es cola dins els contes i se’ls menja a queixalades. L’haurem de perseguir i engabiar per a que no es mengi els llibres de La inexplicable. Ho aconseguirem?

A més d’escoltar el conte i descobrir si podrem engabiar o no a en Nyac-Nyac també dibuixarem i pintarem monstres amb la kanalla inexplicable.

Edat recomanada a partir de 3 anys i públic familiar.

L’Emma Yarlett també ha il·lustrat La guia de dinosaures d’en Nyac-Nyac.