5 de febrer, 19.30h Recital poètic ‘La mandra no és un ocell’ de Francesc

Dimarts, 5 de febrer en Francesc Gelonch compartirà amb nosaltres els versos del seu poemari La mandra no és un ocell.

Aquest poemari, editat per  Labreu Edicions al 2016, ofereix al lector una poètica que ha fascinat i emocionat durant lustres aquells qui han tingut el privilegi de rebre-­la per via oral. Una poesia que explora els límits del llenguatge i els extrems de la lírica visceral. Amb aquest llibre podem gaudir, de l’obra de Francesc Gelonch convertida en llibre.

Gelonch és escriptor, traductor i artista interdisciplinari. Llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona, s’ha dedicat a la gestió cultural, el cinema, la televisió i el món editorial. Ha format part de diversos col∙lectius d’artistes i els seus treballs d’experimentació cinematogràfica s’han pogut veure en festivals internacionals.