28 de febrer, 19h Grup de lectura Ciència ficció i fantasia amb ‘The power’ de Naomi Alderman

Dediquem la segona sessió del grup de CIÈNCIA FICCIÓ i FANTÀSIA, a càrrec de Susana Vallejo, a la lectura de The power de Naomi Alderman. En aquesta distòpia feminista l’autora ens planteja el que passaria si el poder canviés de mans.

Una nena als Estats Units escapa d’un pare maltractador. Un noi a Nigèria filma a una dona que està sent atacada en un supermercat. La filla d’un criminal de l’est de Londres veu com la seva mare és assassinada. Una senadora a Nova Anglaterra s’esforça per protegir la seva filla.

Quatre dones que descobreixen que posseeixen un poder: el de l’electricitat. Amb un simple moviment de les seves mans, poden infligir un dolor agonitzant i fins i tot la mort. Un nou poder, extraordinari i devastador, ha arribat i canviarà el món per sempre.

En aquest enllaç podeu llegir la ressenya que Susana Vallejo va escriure a Fantífica: The power, empoderamiento y distopía femeninos.

Naomi Alderman

Més informació del GRUP DE CIÈNCIA FICCIÓ I FANTASIA. Quan la realitat es desdibuixa

Preu
Curs complet de gener a juny: 50€ (sessió a 8,30€)
Sessions soltes: 10€/sessió

Inscripcions
Si vols més informació o inscriure’t al curs truca’ns al 931 378 112, escriu-nos a hola@lainexplicable.cat o vine a veure’ns a la llibreria i t’ho explicarem.