28 de febrer, 18h Joan Vigó. Poeta resident

El dijous, 28 de febrer a les 18h en Joan Vigó torna a La inexplicable com a poeta resident.

Durant una hora, de 18h a 19h, en Vigó es passejarà per la llibreria, prendrà notes, potser escriurà un nou poema o algun fragment de la seva propera novel·la. Conversarà amb tothom qui s’apropi i vulgui preguntar-li per la seva poesia o saber més d’en Russell, el protagonista de la seva primera novel·la, Haiku a Brooklyn, que acaba d’editar a la col·lecció Cicuta de Labreu Edicions.

A més si compreu algun dels seus llibres podreu ser l’única persona assistent a un ‘recital d’aprop’.

Si voleu conèixer una mica més al nostre Poeta Resident tafanegeu el seu blog, Mafia mental, Per a tots els gustos: poesia, narrativa, exhumacions poètiques i fins i tot ha escrit i interpretat un curtmetratge: Ponerse al día