26 de febrer, 19.30h Presentació dels llibres de Josep-Ramon Bach i Marta Pérez i Sierra

El dimarts, 26 de febrer, en Josep-Ramon Bach i la Marta Pérez i Sierra vindran a La inexplicable a presentar-nos els seus darrers llibres.
En Josep-Ramon Bach ens presentarà el seu darrer llibre, Alteritats i la Marta Pérez Sierra parlarà de Compte amb el buit, un recull de relats curts, ambdós publicats a Témenos Edicions.

Alteritats és un recull de 111 proses mínimes, en clau lírica i vocació de mircorelat, volen ser una mirada a la diversitat de vides que poblen el nostre entorn i que, d’alguna manera, escriuen la nostra pròpia biografia. Una mirada que es fixa tant en el éssers humans com en els animals més propers i, fins i tot, en certes realitats que formen part del nostre mobiliari natural. Un cant, doncs , a l’altre, a les persones que amb voluntat solidària, o no, sónart principals d’aquest espectacle de la vida comuna.

Per la seva banda, Marta Pérez i Sierra ens presentarà el seu llibre de relats curts Compte amb el buit (amb il·lustracions de Mariona Sánchez), i sobre el que ella mateixa diu: ‘Al metro de Londres, per megafonia, podem escoltar aquesta alerta: Please mind the gap between the train and the platform (Si us plau, compte amb el buit entre el tren i la plataforma). Aquest buit des del qual escric. Aquest buit en què em capbusso. Aquest buit en el qual, com diu Josep-Ramon Bach a l’epíleg “Trafico amb somnis al marge d’un abisme que no té límits”.’