26 de gener, 11h Dissabtes de Kanalla (in)explicable. Reciclem amb els llibres de l’il·lustrador Christian Voltz

Comencem l’any reciclant amb la kanalla inexplicable. Els llibres d’en Christian Voltz, entre d’altres, ens serviran com a excusa per explicar als infants la importància del reciclatge i com amb materials reciclats es poden construir increïbles històries.

Interior de ‘No és culpa meva!’

L’il·lustrador Christian Voltz fotografia les composicions que ell mateix realitza amb materials reciclats (filferro, llana, fusta, teixits, peces de rellotgeria i altres objectes inversemblants diversos). No fa servir ni llapis ni pinzells. El resultat són uns personatges molt divertits. Voltz aconsegueix una simbiosi perfecte entre el text i la imatge . Pura poesia, expressivitat i un humor força càustic.

Més informació dels DISSABTES DE KANALLA (IN)EXPLICABLE (Per a infants de 7 a 9 anys)

La sessió del mes de gener tindrà lloc a les 11h. Un cop finalitzada la sessió, la kanalla inexplicable podrà gaudir del contacontes Ha arribat l’hivern amb l’Àvelin.