19 de desembre, 19h Grup de lectura ‘Algo alrededor de tu cuello’ de Chimamanda Ngnozi Adichie

Algo alrededor de tu cuello de Chimamanda Ngnozi Adichie és la lectura escollida per la darrera sessió de l’any del Grup de DONES INEXPLICABLES a càrrec d’Alma Reza. Comptarem amb la participació de Raquel Taranilla, escriptora, filòloga i advocada, autora de Mi cuerpo también.

Als dotze relats que componen Algo alrededor de tu cuello trobem les vivències d’Adichie i podem detectar com alguns dels seus personatges posen veu a la seva experiència de la immigració quan ella mateixa es va traslladar als Estats Units a estudiar.

Commovedors i profunds, aquests relats expliquen històries humanament properes i geogràficament remotes: històries de dones que pateixen lluny del seu país d’origen, històries d’emigrants que es troben a si mateixos a Amèrica, la terra promesa.

Chimamanda Ngozi Adichie, autora nigeriana, sap parlar d’Àfrica allunyant-se dels titulars gastats sobre aquest continent, però sense deixar de banda la història del seu país.

És una escriptora interessada en com els assumptes públics afecten els individus, interessada a analitzar des de la ficció el xoc entre la modernitat i la tradició, les expectatives familiars i els somnis de les noves generacions.

Més informació de DONES INEXPLICABLES. Grup de lectura d’autores

Preu
Curs complet: 60€ (sessió a 6,60€)
Sessions soltes: 10€/sessió

Inscripcions
Si vols més informació o inscriure’t al curs truca’ns al 931 378 112, escriu-nos a hola@lainexplicable.cat o vine a veure’ns a la llibreria i t’ho explicarem.