12 de desembre, 19.30h Curs de poesia. Poesia renaixentista i barroca (I)

La sessió del desembre del CURS DE POESIA, SENSE POR a càrrec de l’Andreu Subirats serà la primera de les dues sessions que dedicarem a la Poesia renaixentista i barroca.

La poesia renaixentista forma part d’un moviment més general del Renaixement que experimenta la cultura occidental als segles XV y XVI, tot i que les primeres manifestacions poden observar-se a la Itàlia dels segles XIII y XIV. La poesia barroca, a diferència de la renaixentista, és caracteritza per la idea del desengany i del pessimisme, i es va desenvolupar a l’Europa del segle XVII. 

Llegirem textos d’alguns dels poetes imprescindibles d’aquestes dues époques: Miquel Àngel, Shakespeare, Garcilaso de la Vega, Santa Teresa de Jesús, Pierre de Ronsard, Góngora, Quevedo, Francesc Vicens Garcia (lo Rector de Vallfogona), Sor Juana Inés de la Cruz, John Milton, John Donne, Angelus Silesius.

Les lectures seran crítiques i analítiques i es donaran claus per entendre el sentit i el context dels poemes.

Més informació de SENSE POR · CURS DE POESIA

Preu
Curs complet: 60€ (sessió a 6,60€)
Sessions soltes: 10€/sessió

Inscripcions
Si vols més informació o inscriure’t al curs truca’ns al 931 378 112, escriu-nos a hola@lainexplicable.cat o vine a veure’ns a la llibreria i t’ho explicarem.