11 de desembre, 18.30h Grup de lectura ‘Carpes per a la Wehrmacht’ d’Ota Pavel

A la darrera sessió de l’any del Grup de LECTURES INEXPLICABLES a càrrec de la Gloria, llibretera inexplicable, comentarem el llibre Carpas para la Wehrmacht d’Ota Pavel amb l’editor de Sajalín, Dani Osca.

Carpes per a la Wehrmacht, una preciosa col·lecció de relats autobiogràfics amb un protagonista indiscutible: Leo Popper, el pare d’Ota. El somiador Leo, enamorat de la pesca i de la bellesa femenina, va saber viure la seva vida com una festa a la Txecoslovàquia dels anys trenta. Plusmarquista mundial de la venda porta a porta, era capaç de vendre atrapamosques que no atrapaven mosques, o aspiradores en llogarets sense electricitat. Més tard, la invasió nazi de Txecoslovàquia obligaria a Leo a fer servir tot el seu enginy i audàcia per garantir la supervivència i el bon ànim de la seva família.

Ota Pavel va escriure aquests relats des del psiquiàtric on va haver d’ingressar degut a un brot psicòtic que va patir, l’any  1964, mentre cobria les Olimpíades d’hivern a Innsbruck com a cronista esportiu, tot i això no és un llibre trist, ben al contrari, és un llibre ple d’humor i tendresa.

Més informació del GRUP DE LECTURES INEXPLICABLES

Preu
Curs complet: 60€ (sessió a 6,60€)
Sessions soltes: 10€/sessió

Inscripcions
Si vols més informació o inscriure’t al curs truca’ns al 931 378 112, escriu-nos a hola@lainexplicable.cat o vine a veure’ns a la llibreria i t’ho explicarem.