18 de novembre, 12h ANIVERSARI INEXPLICABLE 🎈

El 14 de novembre de 2017 aixecàvem la persiana de la inexplicable i JA HA PASSAT UN ANY!!!

No tenim paraules per expressar la muntanya d’emocions que ha estat aquest any, ni per explicar com estem d’agraïdes a tanta i tanta gent: amics i amigues, llibreters, editores, autors, autores, traductors, veïnes i tothom que ens ha donat suport aquest any.

Per això, i per seguir donant-vos les gràcies, us convidem a celebrar amb nosaltres aquest primer any de vida inexplicable amb un vermut-aperitiu, a càrrec de La cuina pirata i selecció musical amb Mister Andreu.

Us animem a seguir aquest acte per les xarxes socials, explicar alguna anècdota d’aquest primer any o felicitar-nos fent servir el hastag #UnAnyInexplicable

Veniu, serà una festa inexplicable!

Gloria i Anun

14 de novembre de 2017. La inexplicable aixecava la persiana