8 de novembre, 19.30h Xerrada comiquera ‘Nieve en los Bolsillos’ de Kim

A la nova sessió del Grup de Lectura de tebeos inexplicables XERRADES COMIQUERES, a càrrec de la Lilianna Marín, comentarem el còmic Nieve en los bolsillos, editat per Norma Comics i ho farem amb el propi autor, en KIM.

Aquesta novel·la il·lustrada és un retrat dels emigrants que l’any 1963 van marxar a Alemanya des de l’Estat espanyol. Kim compon així la seva obra més personal. Novel·la gràfica autobiogràfica, relat d’iniciació i tendre homenatge a una generació que va haver de deixar la seva llar a la recerca d’una vida millor.

Octubre de 1963, un jove Joaquim Aubert, encara no conegut com Kim, fa autoestop en una carretera del sud de França. Ha deixat els seus estudis de Belles Arts i li queda un any per començar el servei militar, el jove no ho pensa: agafa la seva maleta negra, i marxa per Alemanya. Joaquim arriba a terres germàniques igual que tants altres espanyols que van viatjar buscant feina travessant Europa. A través dels seus ulls i els seus records descobrirem la vida d’aquests expatriats de l’Espanya Franquista.

Més informació de les XERRADES COMIQUERES. Lectura de tebeos inexplicables

Preu
Curs complet: 60€ (sessió a 6,60€)
Sessions soltes: 10€/sessió

Inscripcions
Si vols més informació o inscriure’t al curs truca’ns al 931 378 112, escriu-nos a hola@lainexplicable.cat o vine a veure’ns a la llibreria i t’ho explicarem.