6 de novembre, 19.30h Recital poètic de Damià Alou i Marcel Riera

Presentem les novetats de tardor d’Alabatre , la col·lecció de poesia de LaBreu Edicions.

En Damià Alou i en Marcel Riera ens presentaran i ens diran alguns dels poemes dels seus darrers poemaris, Fantasmes i No serà un estrany, respectivament.

A Fantasmes, Damià Alou, traductor, escriptor i professor de Traducció de la Universitat Pompeu Fabra, aconsegueix aturar el temps. La veu poètica d’Alou recorre els escenaris, els paisatges i els protagonistes que han configurat el seu marc de formació i amb una llengua propera i senzilla, l’autor mira al passat per retrobar-se amb el temps perdut

No seràs un estrany, Marcel Riera fa un homenatge  en paral·lel, a Joseph Brodsky, com a poeta i traductor, i Venècia, on el poeta rus exiliat va voler que descansessin les seves cendres, la ciutat que no acaba d’enfonsar-se i que esdevé esfera de record literari i vital.