Inici dels Dissabtes de Kanalla (in)explicable amb ‘Ciudad Laberinto’ de Pedro Mañas

El dissabte, 20 d’octubre vam iniciar els DISSABTES DE KANALLA (IN)EXPLICABLE, a càrrec de Jaume Centelles, i el vam dedicar a llegir, comentar i jugar amb  Ciudad Laberinto de Pedro Mañas, editat per Kalandraka.

En Jaume va animar als més petits a llegir alguns dels trenta poemes d’aquest llibre que tracten una realitat propera però poc explorada a la poesia infantil: la ciutat en totes les seves dimensions. 

A més en Centelles ens va explicar que les històries dels llibres no cauen del cel, com la pluja, sino que les escriuen escriptors com en Pedro Mañas i les dibuixen il·lustradores, com en aquest cas la Silvina Socolovsky, que aconsegueix posar en peu la geografia onírica i surrealista d’aquesta caòtica ciutat laberint.

Vam aprendre a memoritzar alguns versos jugant amb les paraules, els moviments i gestos que ens ajuden a recordar-les. Vam parlar de la nostra ciutat i dels nostres barris i finalment vam construir una caixa-poema-endevinalla.

  

Per acabar ens vam fer una foto de família amb les fantàstiques caixes que la kanalla inexplicable van construir.

Ens veiem a la propera sessió kanalla!

Més informació dels DISSABTES DE KANALLA (IN)EXPLICABLE (Per a infants de 7 a 9 anys)