23 d’octubre, 19.30h Recital poètic d’Anna Pantinat i Blanca Llum Vidal

Les poetes Anna Pantinat i Blanca Llum Vidal faran ressonar els seus poemes a La inexplicable.

L’Anna Pantinatés poeta i artista escènica. Canta, toca el teclat, el theremin i composa a Pentina’t Lula i també col·labora en diversos mitjans parlant de literatura i llibres. A més coordina, amb Daniel Ardura, el segell discogràfic Repetidor Disc. Acaba de publicar el poemari Qui no s’anomena (Món de Llibres).

La Blanca Llum Vidal és filòloga, poeta i editora. Aquest 2018 ha publicat dos nous poemaris, Aquest amor que no és u · Este amor que no es uno (Ultramarinos) i Amor a la Brega (Pagès Editors).

Darrerament, també ha tingut cura de les edicions de Tots els contes de la Víctor Català, editat per Club Editor i d’Amenaça de sedició. Feminisme i llibertat de Maria Aurèlia Capmany, editat per Ara Llibres.

L’Anna Pantinat i la Blanca Llum Vidal, la Blanca Llum Vidal i l’Anna Pantinat un tàndem poètic, femení i potent que no us podeu perdre.