20 d’octubre, 12h Dissabtes de Kanalla (In)explicable amb ‘Ciudad Laberinto’ de Pedro Mañas

A la primera sessió dels DISSABTES DE KANALLA (IN)EXPLICABLE, a càrrec de Jaume Centelles, mestre d’educació infantil i especialista en literatura infantil i juvenil, comentarem amb els més petits Ciudad Laberinto de Pedro Mañas, editat per Kalandraka.

Ciudad Laberinto és un recorregut poètic per la ciutat. Les trenta composicions d’aquest llibre tracten una realitat propera poc explorada a la poesia infantil: la ciutat en totes les seves dimensions. Humor, tendresa i pinzellades crítiques durant un recorregut poètic a través dels seus carrers, els seus canvis estacionals, els seus sorolls característics, els personatges que l’habiten, les seves meravelles i les seves misèries. Un viatge en el qual també ens acompanyen les fabuloses il·lustracions de Silvina Socolovsky, que aconsegueix posar en peu la geografia onírica i surrealista d’aquesta caòtica ciutat laberint.

Més informació dels DISSABTES DE KANALLA (IN)EXPLICABLE (Per a infants de 7 a 9 anys)

Preu
Curs complet: 45€ (sessió a 5€)
Sessions soltes: 7€/sessió

Inscripcions
Si vols més informació o inscriure’t al curs truca’ns al 931 378 112, escriu-nos a hola@lainexplicable.cat o vine a veure’ns a la llibreria i t’ho explicarem.
Places limitades.