27 de setembre, 19.30h Presentació d”Els Vulnerables’ de Julià de Jòdar i ‘Secundaris’ de Núria Cadenes

El dijous, 27 de setembre, a les 19.30h en Julià de Jòdar i la Núria Cadenes, acompanyats de l’editor de Comanegra ens presentaran els llibres que tots dos han escrit en el marc de la col·lecció Matar el Monstre que  commemora els dos-cents anys de Frankenstein.

   

Els vulnerables de Julià de Jòdar situa la història l’any 1929, al laboratori d’assaigs de Can Verrières.  Experimentació amb obrers pobres, revoltes obreres però sobretot un relat sobre la lluita de la classe obrera per assolir la dignitat.

Per la seva part Núria Cadenes situa Secundaris l’any 1992 al Turó de la Peira, on els Jocs Olímpics passen a un segon terme quan la misèria arrasa el barri. El Sergi ha mort un home i la Conxi sobreviu a la presó acusada d’un delicte que no ha comès. Aquest és el punt de partida d’aquesta història d’eterns secundaris.

La primavera pendent d’Ada Castells,   La fugida d’Urània de Susanna Rafart,  Els ulls dels homes mentiders de Jordi Coca i Vindràs amb mi després del diluvi de Mar Bosch Oliveras són altres títols de la col·lecció Matar el Monstre.

Amb la col·laboració de Comanegra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *