XERRADES COMIQUERES. Lectura de tebeos inexplicables

Què és?

Un espai per compartir l’amor per la novel·la gràfica, el còmic, els tebeos i aprofundir en el seu llenguatge particular. Un grup on descobrir autors, autores i obres d’aquest gènere que ens apassiona.

Llegim títols diversos que generin un debat, tant estètic com social, perquè creiem que l’art, a més de proporcionar un gaudi estètic, ha de remoure consciències. Llegim novetats, però també clàssics que ens ajuden a descobrir (o confirmar!) la importància del còmic en la nostra societat contemporània. Ens acompanya en aquesta aventura la Lilianna Marín, historiadora de l’art i comiquera inexplicable.

A més participaran il·lustradors, guionistes i tots aquells i aquelles que estiguin vinculades al món de la il·lustració en totes les seves vessant

Quan?

Sessió mensual d’octubre a juny

Segon dijous de mes de 19.30h a 21h

Inici del curs dijous, 11 d’octubre

A càrrec de

Lilianna Marín, historiadora de l’art i comiquera inexplicable

Preu

Curs complet d’octubre a juny: 60€ (sessió a 6,60€)
Curs complet de gener a juny: 50€ (sessió a 8,30€)
Sessions soltes: 10€/sessió

Inscripcions

Si vols més informació o inscriure’t al curs truca’ns al 931 378 112, escriu-nos a hola@lainexplicable.cat o vine a veure’ns a la llibreria i t’ho explicarem.

Places limitades

Programa

Primera sessió. 11 d’octubre de 2018 ¡Universo! d’Albert Monteys. Astiberri. Amb la participació de l’autor

Veure Inici de les Xerrades comiqueres amb Albert Monteys

PROPERA SESSIÓ!!  8 de novembre de 2018  – Nieve en los Bolsillos de Kim. Norma Editorial. Amb la participació de l’autor.

13 de desembre de 2018  – La Vampira de Barcelonad’Iván Ledesma, Miguel Ángel Parra i Jandro González. Norma Editorial. Amb la participació dels autors.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *