LECTURES INEXPLICABLES. Grup de lectura random

Què és?

Grup de lectura on descobrim diferents autores i autors, gèneres i visions del món.

Busquem llibres diferents, que ens facin sortir de la famosa ‘zona de confort’ i ens obrin els ulls a altres realitats. Ens deixem caure en la temptació de les novetats, però sense oblidar títols de fa uns anys que sovint passen injustament desapercebuts. Comentem les lectures, aportem opinions i de tant en tant tenim el privilegi de parlar directament amb els actors implicats en el procés d’edició d’un llibre (autoria, traducció, edició, etc.)

Quan? 

Sessió mensual d’octubre a juny

Segon dimarts de mes de 18.30h a 20h

Inici del curs dimarts, 9 d’octubre

A càrrec de

Gloria Arquillo, llibretera inexplicable

Preu

Curs complet: 60€ (sessió a 6,60€)

Sessions soltes: 10€/sessió

Inscripcions

Si vols més informació o inscriure’t al curs truca’ns al 931 378 112, escriu-nos a hola@lainexplicable.cat o vine a veure’ns a la llibreria i t’ho explicarem.

Places limitades

Programa

Primera sessió. Dimarts, 9 d’octubre de 2018 Els desposseïts d’Ursula K. Le Guin. Raig verd

Veure Inici del grup de lectures inexplicables

Segona sessió. Dimarts 13 de novembre de 2018. Una espia a la casa de l’amor d’Anaïs Nin.  Labreu Edicions . Amb la participació d’Ester Andorrà, editora de Labreu Edicions

PROPERA SESSIÓ!!  Tercera sessió. Dimarts 11 de desembre de 2018. Carpas para la Wehrmacht de Ota Pavel. Sajalín. Amb la participació de Dani Osca, editor de Sajalín

Quarta sessió. Dimarts 11 de desembre. L’àngel de la segona mort de Julià de Jòdar. Edicions 62-labutxaca Amb la participació de l’autor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *