Roger Pelàez no va parlar del seu llibre ‘El procés explicat als idiotes’

   

El dimecres, 5 de juliol, en Roger Pelàez va venir a la inexplicable a presentar el seu còmic El procés explicat als idiotes editat per Males Herbes.

Entre el 22 de setembre i el 22 de desembre del 2017, mentre a Catalunya es produïen il·legalitzacions, detencions, mobilitzacions constants, càrregues policials i votacions amb legitimacions diverses, en Roger Pelàez es va proposar fer una crònica diària, en clau d’historieta humorística, del procés independentista, comentant, analitzant i passant-se pel forro dels pantalons l’actualitat política i l’actitud dels polítics.

Com no podia ser de cap altra manera, en Roger no va fer el que s’esperava en una presentació i no va parlar en cap moment del còmic ni del seu procés de creació però sí ens va parlar de marcians, dels centenars de cursos de l’INEM que ha fet, va cantar – i ens va fer cantar –  i per últim va fer una sessió de bibliomància, en la que, a través dels llibres, va donar resposta a les preguntes que els i les idiotes que érem allà li vam fer.

Abans de marxar ens va fer un dibuix al més pur estil Maximum Clatellot, l’alter ego del Roger.

Pelàez, a més d’El procés explicat als idiotes, ha publicat els reculls d’historietes Hegemonia persecutòria (Males Herbes), Yo follé con Fraga (TMEO) i La verdad es ilegible (TMEO), ha  cantat amb grups com Budellam, Perro Pachingo o El mal ja està fet... ha voltat per tota la geografia catalana amb el seu xou humorístic Prescinti’m l’esfínter i també presenta el programa de ràdio Màximum Clatellot.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *