5 de juliol, 19.30h. Presentació (o el que sigui) d’ ‘El procés explicat als idiotes’ de Roger Pelàez

Idiotes del món, tenim un trobada a la inexplicable dijous, 5 de juliol. En Roger Pelàez vindrà a explicar-nos el procés i ho farà a la seva manera: entre birres, insultant-vos i cagant-se en tot, però veniu.. que fa gràcia (o no).

En Pelàes diu que vindran tots els idiotes que surten al llibre.

Entre el 22 de setembre i el 22 de desembre del 2017, mentre Catalunya es produïen il·legalitzacions, detencions, mobilitzacions constants, càrregues policials i votacions amb legitimacions diverses, en Roger Pelàez es va proposar fer una crònica diària, en clau d’historieta humorística, del Procés independentista,  comentant, analitzant i es passant-se pel forro dels pantalons l’actualitat política i l’actitud dels polítics.

Amb la col·laboració d’Editorial Males Herbes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *