#SocInexplicable

#SomInexplicables

La inexplicable és una llibreria literària de proximitat que neix el novembre del 2017 al barri de Sants de Barcelona. El centre de la nostra activitat és la lectura i la literatura. Al seu voltant, a més de la venda de llibres, organitzem activitats, cursos, tallers, grups de lectura, recitals poètics, contacontes, presentacions… La inexplicable vol ser una llibreria de referència al barri, oferint activitats literàries i llibres diferents, tant en el seu valor físic com en contingut.

Creiem en el poder dels llibres per obrir la ment de les persones, ampliar horitzons i qüestionar idees preconcebudes. A través dels llibres es fomenta la capacitat crítica de les persones, el seu judici propi i la independència de pensament. Això contribueix a fer petits o grans canvis al seu entorn que transformen de mica en mica la nostra societat.

La bona literatura no és només per a les elits intel·lectuals, té la capacitat d’arribar a tothom, i tothom té el dret i la capacitat d’arribar-hi. La inexplicable vol ser un espai on cada persona pugui gaudir dels llibres i compartir l’experiència lectora, ampliant la pròpia i la de les altres.

La tria del nostre catàleg és acurada i incorpora edicions de qualitat pel que fa a materials, traducció i presentació, a més del contingut. Volem que tothom pugui desenvolupar un criteri estètic sobre els llibres a través del coneixement i el propi judici. L’aposta principal son les petites editorials del país, i les edicions de qualitat (traduccions, edició, etc.)

Un dels plaers que ens proporcionen els llibres és el de la contínua descoberta. Volem traspassar això als nostres clients i clientes, animar-los a descobrir noves expressions literàries, nous gèneres, noves autores i autors.

Tenim seccions de narrativa, literatura infantil i juvenil, novel·la negra, no ficció, feminisme, novel·la gràfica, fanzines…

#SocInexplicabe
Després de més de cinc anys al barri, volem agrair-vos la complicitat i continuant compartint la passió que uns uneix, l’amor pels llibres.

I per això neix #SocInexplicable, per enfortir llaços i crear una comunitat en què podràs accedir a tots els nostres serveis habituals i, a més, d’una oferta de descomptes en llibres, activitats i clubs de lectura. També tindreu a la vostra disponibilitat una bústia de suggeriments, perquè volem escoltar-vos i que ens ajudeu a millorar La inexplicable i fer-la més vostra.

VOLS SABER-NE MÉS?
Formant part de #SocInexplicable ajudes a que aquest projecte continuï creixent al  teu costat, per tal d´arribar a ser la teva llibreria de referència al barri de Sants.

És tan fàcil com canviar la compra puntual per un saldo regular; un compte moneder amb un fons personal  que és sempre teu i que podràs gastar quan vulguis.

Com a Inexplicable, aconseguiràs automàticament un 5% de descompte en la compra de llibres i tindràs accés a  diferents activitats i promocions exclusives.

La permanència a la família és al menys d´un any, tot i que sabem que en seran molts més.

Si ja formes part de la família i ens portes un membre nou, afegirem 5€ al teu compte!

COM FUNCIONA?
Es tracta d’un compte moneder personal amb una durada d’un any. L’import que triïs s’afegirà al teu compte, de manera que quan paguis un llibre o activitat, s’anirà descomptat d’aquest total.

VOLS SER INEXPLICABLE?
Tria la modalitat que més t´agradi i apunta´t!

James Joyce   15€/mes.
Avantatges de ser Joyce:
5% de descompte en totes les compres de llibres.
Activitats exclusives.

Wyslawa Szymborska  40€/trimestre.
Avantatges de ser Szymborska:
5% de descompte en totes les compres de llibres.
Activitats exclusives .
Preu especial dels clubs de lectura (42€ anuals enlloc de 60€).

Montserrat Roig  150€/any.
Avantatges de ser Roig:
5% de descompte en totes les compres de llibres.
Activitats exclusives.
Un club de lectura gratuït.

I no ens oblidem de la canalla!

Pipi Calcesllargues (0-8 anys) 19,99€/mes.
Avantatges de ser Pippi:
5% de descompte en totes les compres de llibres infantils i juvenils.
Activitats exclusives.
Enviament mensual d’un llibre infantil sorpresa triat especialment per les llibreteres amb sorpresetes incloses.

Katniss Everdeen (9 – 14 anys) 19,99€/mes.
Avantatges de ser Katniss:
5% de descompte en totes les compres de llibres juvenils.
Activitats exclusives.
Enviament mensual d’un llibre juvenil sorpresa triat especialment per les llibreteres amb sorpresetes incloses.

COM APUNTAR-S’HI
Ser inexplicable és ben senzill, tria la modalitat que més t´agradi, envia’ns un correu electrònic a hola@lainexplicable.cat  i nosaltres ens posarem en contacte amb tu. O si ho prefereixes, només has d’acostar-te al nostre taulell i fer-ho al moment.

EM PUC DONAR DE BAIXA?
Un cop passat l´any de permanència, et pots donar de baixa quan vulguis. Envia’ns un mail indiciant que vols apostatar de la família. Les quotes ja cobrades no són retornables, però no pateixis, els teus diners seguiran sent teus i els podràs fer servir quan vulguis!

I SI NO VISC A BARCELONA?
Ens farà molta il·lusió que siguis inexplicable! I no pateixis, et farem arribar els llibres si vius a la Península. Si vius fora, posa’t en contacte amb nosaltres per consultar condicions.

TENS MÉS DUBTES?
Vine a la llibreria o envia un correu a hola@lainexplicable.cat i resoldrem tots els dubtes que tinguis.

I a més, hem preparat alguns canvis físics a La inexplicable, un espai infantil acollidor per a gaudir dels llibres i compartir la lectura. Aquest espai acollirà activitats i contacontes especialment pensats per a la canalla.

També tindrem un nou espai lector on podreu gaudir d’un cafè i una estona de lectura, i obrirem el pati de La inexplicable per llegir i donar-li una nova vida amb noves activitats.

Et convidem a venir l’1 de juliol a partir de les 12h a descobrir aquests canvis i gaudir de contes per a públic infantil i adult, vermut, sorteigs, etc.

I si aquell dia tries la modalitat Montserrat Roig de #socinexplicable, tindràs un 10% de descompte en el preu total.