Juny a La inexplicable

Dijous 8 de juny, 19h: presentació doble! Parlarem de L’enèsima confabulació d’imbècils (Edicions de l’Albí) i Visions i records (Ediciones Vitruvio) amb els seus autors, Marcel San Martín i Santi Mercader, respectivament. Una novel·la i un recull de poemes. un diàleg entre dos gèneres diferents, una tarda diferent!

1322. Una mirada fotogràfica als refugis antiaeris de Barcelona | Web de  Barcelona

Dissabte 10 de juny, 12h: vermut de presentació de 1.322. Una mirada fotogràfica als refugis antiaeris de Barcelona (Ajuntament de Barcelona). Ens acompanyaran Ana Sánches, fotògrafa, i Xavier Domènech, historiador, alhora que autors d’aquest recull de fotos que inclou el refugi de La inexplicable i comissaris de l’exposicó del mateix nom que es pot visitar al Centre Cultural La Model fins el 31 de juliol.

Dimarts 13 de juny, 19h: xerrada amb Oriol Ràfols i Mariona Bosch, d’Edicions del Cràter, sobre el seu llibre Cartes (1838 – 1867), de Fiódor Dostoievski. Un recull de la correspondència del gran escriptor rus, per primer cop traduïdes al català.

Dissabte 17 de juny, 12h: vermut presentació d’Esclavos de la sangre, de Francisco Bracero. Comptarem amb la presència de l’autor d’aquesta novel·la editada per Apache libros.

Dimarts 20 de juny, 19h: club de lectura 78, Galileu Road. Comentarem El ball, d’Irène Némirovsky (Viena). Una petita història i una gran revenja. Coordinat per Alicia Ferrer.

La casa de Bernarda Alba - Federico García Lorca | Uve Books

Dimecres 21 de juny, 19h: club de lectura Dones inexplicables. Per primer cop en la història del club, llegirem l’obra d’un home, Federico García Lorca i la seva La casa de Bernarda Alba (Uve Books). Parlarem de com els autors construeixen personatges femenins, de teatre, de Lorca, de dramaturgues oblidades o ignorades… Coordinat per Alicia Ferrer i amb la participació de Cristián Cortés, doctor en estudis teatrals.

Dimecres 28 de juny, 19h: presentació i xerrada amb Alison Mairon i Mariló Àlvarez Sanchis, que ens parlaran de les seves respectives novel·les curtes incloses al volum Lleialtat de lladres / Guia avançada per a pringadas espacials. El segon volum de la col·lecció Gatzara de Chronos, amb esperit pulp i dedicada al fantàstic en català.