Maig a La inexplicable

Després de la ressaca de Sant Jordi, les activitats tornen a La inexplicable!

Dijous 4, 19h: presentació de “Me llamaré Silver Stardust” (Al revés editorial) amb l’autora, Nuria M. Deaño i l’editor Gori Dolz. Un llibre que comença amb un ionqui que el 1999 va a buscar droga a una zona de barraques de Madrid. A partir d’aquí, i anant enrere en el temps, descobrim la vida als anys 70 i 80 amb nostàlgia, tendresa i compassió.

Dissabte 6, tot el dia: mostra de comerç al c. Vallespir. Activitat organitzada per l’Eix Comercial Sants – Les Corts.

L A I C A

Dijous 11, 19h: xerrada amb Rolando d’Alessandro, “Ni reconeixement, ni reparació, ni garantia de no repetició. La memòria insultada.”
Sobre la campanya de la Libera Associazione Italo Catalana Antifascista per reclamar que l’estat italià repari els danys de guerra provocats per la seva aviació durant la guerra 1936 – 1939.

Dimarts 16, 19h: club de lectura 78, Galileu Road. Comentarem “La drecera”, de Miquel Martini Serra (ed. Periscopi). Amb Alicia Ferrer.

Dimecres 17, 19h: club de lectura Dones inexplicables. Comentarem “Estamos todas bien”, d’Ana Penyas (Salamandra graphic). Amb Alicia Ferrer.

Dijous 25, 19h: aquelarre de presentació d’“Ellas, las extrañas” (Inlimbo Ediciones), amb Beatriz García Guirado, coordinadora de l’edició, i Gemma Solsona Asensio, escriptora.

Us hi esperem!