Febrer a La inexplicable

Dissabte 4 de febrer, 12h: activitat infantil en col·laboració amb Anna by Flowers. Explicarem contes de plantes, arbres i flors, i ens embrutarem les mans trasplantant una planteta, per preparar-la per a la primavera.

La edad dorada. Sinopsis, noticias y fotos promocionales

Dissabte 11 de febrer, 12h: vermut musical vuitcentista.  Amb Dj Armand du Lac. Música del s. XIX per ballar i gaudir. Sí, sí, has llegit bé, no podràs tenir els peus quiets!! Vine amb alguna peça de vestuari de l’època i participar al sorteig d’un exemplar d´’El gabinete de las hermanas Brontë, de Deborah Lutz. .

Dimecres 15 de febrer, 19h: Club de lectura Dones inexplicables. Comentarem Eufòria, d’Elin Cullhead. Ens acompanyarà Maria Sempere, editora de Les Hores. Coordinat per Alicia Ferrer.

Dijous 16 de febrer, 19h: cicle Novel·la gràfica. No has llegit mai còmic? No saps per on començar? Has començat però no saps per on continuar? Vine a La inexplicable i compartirem lectures i recomanacions de còmic, novel·la gràfica o com li vulguis dir 😉

Dissabte 18 de febrer, 12h: activitat infantil de carnestoltes. Compartirem llibres i contes disfressats i farem una manualitat de carnestoltes. Edat recomanda: a partir de 3 anys. Places limitades. 3€ / infant (material inclòs).

Dimarts 21 de febrer, 19h: Club de lectura 78, Galileu Road. Comentarem Los animales de ciudad no lloran, de Graziella Moreno. Ens acompanyarà l’autora del llibre, també jutgessa. Coordinat per Alicia Ferrer.  

Dimarts 28 de febrer, 11.30h: xerrada amb l’escriptora i editora de Cal Carré Antònia Carré-Pons. Activitat organitzada en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística.  

I els primers dies de març…

Dissabte 4 de març, 12h: Dones al Metal. Selecció musical a càrrec de Kristina Vega, metal vocal coach i cantant de metal de les bandes Cobra Spell, Serapis Project, Born In Exile. I com sempre, música acompanyada de vermutet!

Dijous 9 de març, 19h: cicle Novel·la gràfica: còmic i memòria democràtica. Amb Liliana Marín.