Dones inexplicables 2021-2022

Un any més, recuperem el club més veterà de La inexplicable. A Dones Inexplicables llegim tot tipus de gèneres i temes, llibres actuals i de fons i amb un denominador: tots ells han estat escrits per dones.

Aquest curs 2021 – 2022 llegirem, entre d’altres, la canadenca Marian Engel, la “sin sombrero” Luisa Carnés i la danesa Gunnhild Øyehaug. El curs estarà coordinat per Alicia Ferrer, lectora voraç i inexplicable fidel des del 2017.

Sessions:

  • 22 de setembre, 19h: sessió presencial, oberta i gratuïta. Compartirem xerrada amb Maria Sempere, editora de Les Hores, i Mònica Batet, editora de Nits Blanques. Dues editorials locals que ens descobreixen autores d’altres latituds i ens obren la porta a conèixer altres maneres de fer. Parlarem dels seus llibres, com fan la tria, quines apostes tenen per a aquesta temporada. I com no, també del nostre club i les seves Dones Inexplicables.

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA (ho podeu fer hola@lainexplicable.cat)

  • Del 20 d’octubre al 15 de juny: 9 sessions cada 3r dimecres de mes, a les 19h. Seran sessions presencials (sempre que la situació sanitària ho permeti). Comptarem amb la presència d’autores, editores, traductores, i altres professionals del món del llibre que compartiran les diferents sessions amb els i les participants del grup.

Preus:

1 sessió: 10€
3 sessions: 25€
6 sessions: 45€
Curs complet (9 sessions): 60€

Més informació i inscripcions: hola@lainexplicable.cat