24 de gener, 19h. Presentació del llibre ‘Vida subacuática’ amb La Charca Literaria

Després d’exhumar poemes amb en Joan Vigó, el mateix divendres 24 presentem el llibre Vida Subacuática amb Pere Montaner i Myriam Soteras, coordinador i editora de La Charca Literaria i en Joan Vigó que també colabora amb La Charca.

Quatre anys publicant narrativa, poesia i opinió en les xarxes socials són més que suficients per a intentar una primera incursió en paper: un salt des del món digital a el llibre i així demostrar-nos que hi ha un altre món, més enllà de ‘la charca’, on poder vivificar. Amb Vida Subacuática pretenen donar abast als que encara no coneixen.

La Charca Literària és una revista digital, gratuïta i col·laborativa, que va néixer el novembre de 2015 i que publica dos textos diaris de narrativa inquietant, poesia sulfurosa i opinió controvertida, sense renunciar mai al lliure pensament, la ironia i el doble sentit.

Una de les virtuts de la Charca és la seva diversitat: es poden trobar assajos cinèfils, reflexions urbanístiques, biografies res exemplars, veus poètiques que de vegades ploren i altres canten, contes terrorífics i distopies futuristes, cartes desesperades, passatemps que detenen els rellotges, relats petits que estarrufen els cabells, vivències mal digerides i, també, historietes d’humor. Hi ha autores i autors d’arreu:  Barcelona, Madrid, València, Ciudad Real, Còrdova, ​​Gijón, … i fins i tot de països com Argentina i Uruguai.