Aquest mes de novembre també participem a…

A més de les activitats a la llibreria aquest mes participem a altres activitats del barri

dissabte, 9 de novembre.biblioteca de vapor vell

Un any més formem part del jurat de L’EXPRÉS, IX Concurs Internacional de literatura ràpida que organitza la Biblioteca de Vapor Vell juntament amb el Districte de Sants-Montjuïc , un concurs de literatura ràpida on tant el tema, com la seva realització i el veredicte es fan al llarg del mateix dia.

El concurs tindrà lloc el dissabte, 9 de novembre a les 10.30h a la Biblioteca de Vapor VellEs concediran 90 minuts de temps per a la redacció dels textos. El mateix dia, a les 17 h, es farà públic el veredicte final.

En aquest enllaç trobareu les bases i la resta d’informació.

diumenge, 10 de novembre, de 10h a 14h. plaça màlaga (plaça bonet i muixí)

Juntament amb La Ciutat Invisible, participem a l’activitat de cloenda de la Setmana de l’Àlbum que  tindrà lloc el diumenge, 10 de novembre a la plaça Bonet i Muixí -més coneguda com a plaça Màlaga- on, durant un matí, es realitzarà un àlbum gegant en directe. Sis il·lustradors i il·lustradores professionals il·lustraran les pàgines d’un àlbum gegants inspirant-se en el text treballat prèviament per alumnes de 4t i 5è de les escoles Pràctiques i Cavall Bernat de Sants.

La Setmana de l’Àlbum, organitzada pel col·lectiu ¡Àlbum! se celebrarà  del 2 al 10 de novembre. Durant aquests dies tindran lloc diverses activitats al voltant de l’àlbum il·lustrat infantil a llibreries, biblioteques i escoles. Llegiu el seu Manifest.