30 de novembre, 12h Activitat infantil amb ‘La Martina va al cau’ de Guillem Terribas i Òscar Julve

En Guillem Terribas acompanyat de la seva néta i protagonista d’aquesta història ens explicaran les aventures i desventures de la primera vegada que la Martina va al cau. També hi participarà l’il·lustrador d’aquesta història, l’Òscar Julve. Serà el matí de dissabte 30 de novembre. 

A La Martina va al cau, la Martina  acaba de fer sis anys. Els seus pares l’han apuntat al cau, on cada dissabte es troba amb un grup de nens i nenes per fer diverses activitats. La primera sortida de cap de setmana serà tota una experiència per a la nena.

El llibre està il·lustrat per Òscar Julve

Anteriorment, en Terribas ja havia publicat L’avi de la Martina on explica el seu neguit, com a llibreter i lector compulsiu, per encomanar a la seva néta el plaer de la lectura. Sandra de la Prada és qui il·lustra aquesta història.

Guillem Terribas (Salt, 1951) és autodidacta, cinèfil, pintor-dibuixant però sobretot conegut com a llibreter de la Llibreria 22 de Girona que va fundar l’any 1978, amb una colla d’amics i amigues de Girona. Durant trenta-sis anys n’ha estat l’ànima i el gerent.