12 de novembre, 10.30h. Esmorzars inexplicables amb Antònia Carré-Pons

Segueixen els nostres ESMORZARS INEXPLICABLES!  En aquesta ocasió esmorzarem amb l’autora de Com s’esbrava la mala llet, l’Antònia Carré-Pons i serà el dimarts, 12 de novembre a les 10.30h 

Com s’esbrava la mala llet , editat per Club Editor, va de vells. Sense embuts i al natural: ni iaies, ni avis, ni ancians, sinó homes i dones en aquesta etapa de la vida en què tot es gira com un mitjó. La imparable tercera edat, no pas com la pinten les companyies d’assegurances sinó tal com és als carrers i a les cases.

Una variada galeria de personatges apareix en aquests contes on passa de tot: desfilades de moda al geriàtric, flirtejos al ball del casal d’avis, nostàlgies persistents o revolucions sexuals dels qui s’han quedat vidus. El pare pidola el cotxe al fill, la mare demana un cavall a la filla, les inhibicions cauen i el present es torna surrealista, tant si vius sol com si els fills i néts et cuiden, et vigilen, t’aguanten.

Antònia Carré-Pons aborda la vellesa des de la pura ficció, a estones amb humor negre, sempre amb una tranquil·litat als antípodes del sentimentalisme.

Llegeix El cotxe nou a la revista Catorze

Més informació dels ESMORZARS INEXPLICABLES.